Apple'ın dergi abonelik servisi News+ tanıtıldı


Apple'ın dergi abonelik servisi News+ tanıtıldı.


Apple'ın merakla beklenen servislerinden biri olan dergi ve haber abonelik servisi News+ tanıtıldı. Yeni servisin fiyatı ve kullanıcılara sunduğu özellikler hakkında detaylar haberimizde.
Apple'ın 25 Mart etkinliğinin servisler odağında olacağı uzun zamandır biliniyordu. Tanıtılan ilk servis ise dergi abonelik servisi olan News+ oldu. Bu servis ile tüm dergileri Apple News+ üzerinden takip edebileceksiniz. Magazin, ekonomi, teknoloji vb. her türden dergiye ulaşabiliyorsunuz.

News+ özellikleri

Apple News+ dergi okuma alışkanlığına farklı bir bakış açısı getiriyor. Popüler makaleler, sizin için önerilenler gibi sekmelere sahip olan Apple News+ servisi için tasarım oldukça önemli bir yer ediniyor. Örneğin dergi kapakları artık sadece bir fotoğraf olmaktan çıkıp hareketli halegeliyorlar. Apple News+ aboneliği yalnızca dergileri içermeyecek. Wall Street Journal, Los Angeles Times gibi gazetelere de ulaşma imkanı tanıyor.
Apple'ın bu servisi için üzerinde durduğu bir konu da gizlilik oldu. Okuduğunuz dergiler tamamıyla size özel kalacak. Herhangi bir reklam verenle size ait hiçbir bilgi paylaşılmıyor. Şimdilik sadece ABD ve Kanada'da geçerli olan servisin 2019 yılı içerisinde Avustralya ve İngiltere için de sunulması bekleniyor.

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Apple fiyatları değerlendirilmesinde yine sadece kur üzerinde yoğunlaşılmış. Siz Türk lirası ile yurt dışından daha ucuza telefon alabiliyorsunuz. Bugün Türk lirası ile Avrupa ve abd’de araba almak isterseniz yine Türkiye’den ucuza geliyor. Hatta şunu söyleyeyim, bugün Türk lirası ile Avrupa ve Amerika’dan market alışverişi yapsanız bile daha ucuza geliyor. Ayni kalitede restoran ve eğlence masrafları da Avrupa ve Amerika’da daha ucuz. Fiyatın yüksek olmasının esas sebebi vergiler.
    Bizde alımı zorlayan başlıca etken alım gücü. Asgari ücret 400 dolar bile değil. Kur düşükken de asgari ücret farklı değildi o yüzden kurdan çok alım gücüne ve vergilere odaklanmak lazım. Alım gücü herhangi bir şeyi almayı zorlaştırırken İnanılmaz yüksek vergiler de fiyatları olması gerekenden daha yukarı çekiyor.

    YanıtlaSil