Kameranızdan Memnun Değil misiniz? GCAM apk Deneyin



Google Camera

2.4.025 (1636091-30)

4.

Resmi Google kamera uygulaması



 3.4M
 Bu uygulamayı oyla

Google Camera, Android cihazları için Google tarafından geliştirilen resmi bir uygulamadır, mevcut olan kamera uygulamasının yerine geçer.

Google Camera uygulamasında sizi ilk çarpacak olan özellik biraz negatif. Problem şu ki fotoğraf çekmek için kullandığınız tuş ekranınızın beşte birini kaplar, bu da alanın ciddi bir bölümü anlamına gelir. Artık, bu problem dışında, ara yüzün geri kalan kısmı oldukça erişilebilir.

360 derece etrafınızı çevreleyen görünümün avantajını yakalamak için küresel fotoğraflar çekebilirsiniz. Buna ek olarak, yüzeysel derinlikli SLR fotoğraflar için flu efekti uygulayabilirsiniz ya da yüksek çözünürlüğe sahip panoramik görüntü modunu aktive edebilirsiniz. Tüm bunlar genişletilebilir yan panel de mevcuttur.

Google Camera diğer şık özelliklere ve sayısız filtreye ihtiyaç duymayan iyi bir kamera uygulamasıdır. Tam olarak yapması gereken şeyi yapmanıza izin veren bir alternatiftir: istediğiniz an iyi fotoğraflar çekin.
Gereksinimler
Android 4.4 ya da üstü sürüm gerektirir.

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Your article is very helpful. Every day your blog inspire me a lot and helped to develop something new like I have developed a new app :jio security apk this is great and enjoyable. Thanks for the awesome posts, please keep updated regularly.

    YanıtlaSil