Bedava Internet Sınırsız Tüm Hatlar Için Programsız

     Bedava Internet Sınırsız Tüm Hatlar Için Programsız


OpenVPN sayesinde bedava internet kazanmak oldukça basit, OpenVPN 2018 ayarlarısayesinde bedava internete sahip olabilirsiniz. Mobil hat kullanıcıları internet paketlerini bitirdikten sonra bedava internet arayışına çıkarlar, genelde birkaç bedava internet paketi bulan olabilir ancak bu paketler ya da kampanyalarda son bulunca artık çare VPN kullanmaya gelir, bu durumda’da en iyi vpn hizmetlerinde bir tanesi olan OpenVPN sayesinde bedava internet kazanabilirsiniz.

OpenVPN 2018 Ayarları

OpenVPN aslında bir nevi uzak sunucuya bağlanma işlemidir, bu sayede Türkiye veya farklı ülkelere bağlanarak ayarlar sayesinde bedava internete hızlı ve güvende girmeyi amaçlamaktadır. Eğer sizinde internetiniz bitmiş ise OpenVPN hizmetinden ücretsizce faydalanabilirsiniz. Ancak güncel vpn bilgileri sürekli olarak yenilendiği için sizlerin bu bilgilerinizi güncel tutmanız gerekiyor. Bu yüzden sizlere OpenVPN 2018 ayarlarını paylaşma gereği duyduk ki, 2018 yılında bedava internet kazanma şansını OpenVPN ile hızlı bir biçimde yakalayın.

O zaman OpenVPN ayarları nasıl eklenir isterseniz ona göz atalım ve OpenVPN sayesinde 2018 bedava internet kazanmaya bakalım.

OpenVPN Bedava internet

OpenVPN bedava internetten faydalanmak istiyorsanız ilk olarak Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörlerinden herhangi birine abone olmanız yeterli, daha sonra android veya ios cihazınızdan  open vpn buradan indirin 
OpenVPN uygulamasını indirdikten sonra ayarlamaları aşağıda yer alan biçimde yapın;
İsim: Sibercell
Kullanıcı Adı: Apn
Şifre: mms
Apn Türü: default,mms
Uygulama içerisinde bu ayarları yapamamış iseniz telefonunuzun ayarlar kısmında yer alan bağlantılar bölümünden bu ayarlamaları gerçekleştirin.
Bu düzenlemeleri yaptıktan sonra config dosyasını indirerek OpenVPN uygulamasına aktarıyoruz, son olarak TCPVPN adresine girerek hesap açıyoruz ve hesabı 5 gün kullanıyoruz, daha sonra aynı işlemi bir kez daha yapıyoruz. Gün doldukça işlemi ücretsiz olarak tekrarlıyoruz.
Hesap sonrasında OpenVPN sayesinde bedava internet kazanıyorsunuz.
Bu bedava internete sahip olmak için Turkcell / Vodefone / Avea / Türk Telekom hatlarından herhangi birine sahip olmanız fark etmez, hepsinde hızlı ve güvenilir olarak çalışmaktadır. Ayrıca bu ayarlar sayesinde hiçbir kotaya takılmayacaksınız.

Yorum Gönder

0 Yorumlar