Katlanabilir telefon Huawei Mate X canlı görüntülendi!

Tanıtımına bir kaç saat kala Huawei’nin ilk katlanabilir ekrana sahip akıllı telefonu Mate X kameralara yakalandı. Bakalım Huawei Mate X özellikleri ve tasarımı nasıl?



İşte katlanabilir ekranlı Huawei Mate X!

Huawei’nin geçtiğimiz gün ilk defa görüntülenen, katlanabilir ekrana sahip akıllı telefonu Mate X oldukça beğenilmişti. MWC 2019 kapsamında Barselona’da düzenlenecek etkinlik ile resmiyet kazanacak olan Huawei Mate X, lansmana saatler kala yeniden sızdırıldı.
Ortaya çıkan videoda Huawei’nin katlanabilir telefonunu tüm detaylarıyla görebiliyoruz. Oldukça ince bir ekrana sahip olan akıllı telefon, katlandığında dışarıda kalan ekranlara sahip. Tam ekran deneyimini devam ettiren katlanabilir telefonda kameralar ve sensörler ise yan tarafa toplanmış vaziyette.

6.6 inç ve 6.2 inç büyüklüğünde çift ekrandan oluşan akıllı telefon, tablet formuna geçirildiğinde ise 8 inç büyüklüğündeki herhangi bir çentiğin bulunmadığı ekrana sahip oluyor.
Huawei’nin geliştirdiği Kirin 980 işlemciyle gelen akıllı telefonda ortaya çıkan ilk bilgilere göre Dörtlü bir arka kamera ve çift ön kamera yer alıyor. Akıllı telefon gücünü ise 4500 mAh kapasiteli bataryadan alıyor.
Oldukça şık gözüken Mate X hakkındaki tüm detayları TSİ 16:00’da başlayacak Huawei etkinliğinde öğreneceğiz.
Huawei’nin katlanabilir telefonunu nasıl buldunuz?




Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. Değerli destek yorumunuz için teşekkür ederim.
    "tariflimutfak" blogumdan takip ve izlemeye aldım.
    Başarılar dilerim.

    YanıtlaSil
  2. Daha şimdiden katlanabilir telefonlar başlanmış yapılmaya ileride kim bilir neler yapacaklar teknoloji çok gelişiyor

    YanıtlaSil
  3. Daha şimdiden katlanabilir telefonlar başlanmış yapılmaya ileride kim bilir neler yapacaklar teknoloji çok gelişiyor

    YanıtlaSil