Windows Bütün Seriler Aktivasyon Programı

İnternette bulunan Kmos saçmalıklarından bilgisayarlarımıza hep virüsler zararlı yazılımlar bulaştı çogumuzun haberi bile yok halen işte bu yüzden en yararlı bir konuya değindim işnize yarayacaktır.


Özellikle bitcoin madenciliği virüsü bu sene bilgisayar kullanıcılarının başına bela olmuş durumda bu programla windowsunuzu ful sürüm yapabilir rahata kavuşabilirsiniz.


Windows 10 işletim sistemini Bilgisayarımıza kurduktan hemen sonra ileride ürün anahtarı etkinleştirme ile ilgili herhangi devamlı sorun yaşamamız için veya etkinleştirme uyarısı verenler için gereklidir.
Bu işlem Windows 10 geçerli bir seri al numarası devamlı hatırlatmadan ve devamında kısıtlamalı olarak kullanmamak için etkinleştirmek ve hata almadan orijinal olarak kullanmak için Re-Loader
Programına ihtiyacımız olacaktır. Sadece çok az dakikalar içerisinde etkileştirme işlemini gerçekleştirmiş olacağız.

Windows 10 Etkinleştirme (Full) Yapma Programı

Reloader Activator , Windows ürünleri ve Office ürünleri için tek tıklamayla etkinleştirebilmektedir. Bilgisayarınızda çok az bir yer kaplayan ve tıklamalarla çalışan çok küçük bir yazılım aracıdır. Bu program, basit çalışma seçenekleri nedeniyle kullanımı gayet kolaydır. Sonuç olarak, Re-Loader Activator sisteminize zararlı bir program değildir ve herhangi bir işletim sistemi hasarına maruz kalmadan çalıştırılabilir. Yani, tüm sürümleri sorunsuz bir şekilde etkinleştirebilir ve işletim sisteminize herhangi bir sorun oluşturmaz.

Tüm Windows ve Office ürünlerini etkinleştirme, hata vermeden kullanım sağlayan harika bir programdır.

Re-Loader yazılım programının ayriyeten Etkinleştirme edebildiği Windows Sistemleri ve Office programları
Windows XP, Windows Vista
Windows 7, Windows 8
Windows 8.1, Windows Server 2008
Windows Server 2008 R2
Windows Server 2012
Windows Server 2012 R2 / 2016 TP
Windows Server 2016 Next-Gen
Office 2010, Office 2013
Office 2016 / 365
İlk aşama, bilgisayarınızın Antivirüs  programını etkinleştiriciyi çalıştırmak için devre dışı bırakmanız veya klasörün içerisine girdiğimiz zaman virüs programı uyarı verirse kabül etmemiz gerekiyor sorunsuz çalışmak için.

Reloader aktivatörünü buradan 

 Buradan İndirin
Buradan İndiriniz

.rar uzantısını sildim windows defender virüs olarak görüyor indirdikten sonra yeniden adlandır diyip sonuna .rar eklerseniz açılacaktır windows defenderi kapatmayı unutmayın.

Bu bir .zip dosyası. Dosyayı açmak için Winzip veya WinRAR’a ihtiyacınız olacaktır.

Yukarıda örnek resimde göründüğü üzere I accept‘e tıklıyoruz.

Daha Sonra Hemen ardından bu pencere geliyor yukarıdaki resimde sizde diğer seçeneklerde işaretli ise onları kaldırın sadece WİN kalsın ve Active butonuna tıklayınız.

Bu aşama da ise Evet diyoruz. 

Windows 10 işletim sisteminiz kısa bir beklemeden sonra etkleştirme işlemi bu şekilde sona erecektir. Resmin sol alt tarafta Completed tamamlandı ve göründüğü üzere WİN  yeşil tık işareti konuldu işlem tamamdır. Bilgisayarınızı yeniden başlatabilirsiniz. 


Yorum Gönder

0 Yorumlar