Donald Trump 5G’den Önce 6G’yi Dile Getiren İlk İsim Oldu

5G mobil internet teknolojisi ile ilgili çalışmalar bir yana, şimdi de 6G ifadesi gündeme geldi. Hem de dikkat çeken bir isimden. POTUS Donald Trump, Birleşik Devletler’in en kısa sürede 5G, hatta 6G internet ile tanışması gerektiğini açıkladı.
Sık sık Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ile gündeme gelen Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, bu defa paylaşımlarına 5G ve 6G internetteknolojilerini konuk etti.

Donald Trump 5g 6g

Twitter üzerinde yaptığı açıklamada, Birleşik Devletler’de en kısa sürede 5G hatta 6G istediğini söyleyen Trump, bu konuda firmalara göndermeden bulundu. Yeni nesil mobil internet teknolojilerinin daha güçlü, daha hızlı ve çok daha akılcı olduğunu söyleyen Trump, dikkatleri de bu yöne çekmiş oldu.


I want 5G, and even 6G, technology in the United States as soon as possible. It is far more powerful, faster, and smarter than the current standard. American companies must step up their efforts, or get left behind. There is no reason that we should be lagging behind on.........

58,7 B kişi bunun hakkında konuşuyor

Amerikalı şirketlerin bu konuda çalışmalar yapması gerektiğini vurgulayan POTUS, geride kalınması için herhangi bir sebep olmadığını vurguladı.
Adım adım 5G teknolojisine doğru ilerlerken, 2020 yılında ilk örneklerin somut bir şekilde gündeme gelmesi bekleniyor. Ancak şu an için 6G internet, sadece teoride kalan bir çalışma olarak kendini gösteriyor. Zira 5G’nin üzerinde de ilerleyen yıllarda farklı gelişmeler yapılması gündeme gelecek.

Yorum Gönder

0 Yorumlar