Lenovo, dünyanın ilk "katlanabilir PC" sini duyurdu ve gerçekten heyecanlandım !

Lenovo, dünyanın ilk "katlanabilir PC" sini duyurdu



Katlanabilir telefonlar bu yıl tüm öfke oldu, bu yüzden yakında birilerinin ante yukarıya kalkması şaşırmamalıyız. Lenovoyaklaşmakta olan katlanabilir bilgisayarını bugün Hızlandırması konferansında gösterdi. Cihaz premium Thinkpad X1 hattının altına düşecek ve gelecek yıl piyasaya sürülecek.
Cihaz LG ile ortaklaşa yapılmış 13,3 inç  2K OLED ekrana sahip olacak ve bir Intel işlemcisi tarafından desteklenecek. Şu anda şirket sadece erken bir prototip gösterdi ve henüz tam tanıtım sayfasını bilmiyoruz.


Engadget tarafından bir hands-onLenovo'nun ekranı katlamak için özel bir menteşe oluşturduğunu ve kırışıkların katlanabilir telefonlar olarak öne çıkmadığını gösteriyor. Bu oldukça etkileyici.
Temel olarak, Lenovo'nun fikri, yeni cihazı bir tablet olarak ya da bir dizüstü bilgisayar gibi katlayabileceğinizdir. 'Dizüstü bilgisayar modunda', ekranın alt yarısında bir ekran klavyesi görünecektir. Bu kulağa hoş gelebilir, ancak denemeden önce bir 'dizüstü bilgisayar' için iyi bir seçenek olduğuna ikna olmayacağım. Neyse ki, mekanik bir Bluetooth klavyeyi kullanabilir ve katlanmamış bir ekranda çalışabilirsiniz - bu yüzden hepsi kötü olmamalıdır.
Kağıt üzerinde, bu heyecan verici bir konsepte benziyor. Lenovo'nun bunu katlanabilir tablet yerine katlanabilir bilgisayar olarak seçmesi ilginçtir. Teknik özelliklerin ne olacağını ve gerçekten PC'nin gücüne ulaşıp ulaşmayacağını gerçekten merak ediyorum.
Katlanabilir PC hileli gelebilir olsa da, bazı zorlayıcı kullanım durumları vardır: onu bir kitap gibi tutabilir ve yatağınızda okuyabilir, pişirmek için bir stand kullanmadan yemek pişirirken video izleyebilir ya da kalemle not alabilirsiniz. toplantı. Açıkçası, bunu denemek için sabırsızlanıyorum.

Yorum Gönder

0 Yorumlar