Google Ads'de Kullanıcı Silme Hesap İptal Etme







Yönetici hesabı kullanmanın faydaları nelerdir?

Yönetici hesabıyla şunları yapabilirsiniz:
  • Diğer yönetici hesapları da dahil tüm Google Ads hesaplarına erişmek için aynı oturum açma bilgilerini kullanabilirsiniz.
  • Tüm hesaplarınızda arama, gezinme ve yönetim işlemlerini kolay okunabilir tek bir kontrol panelinden gerçekleştirebilirsiniz.
  • Yönetici hesabınızda yönetilen hesaplarınız için kampanyalar oluşturup yönetebilirsiniz.
  • Tüm hesaplar üzerinde kolayca performans karşılaştırması yapabilir, tek seferde birden çok hesap için raporlar oluşturabilirsiniz.
  • Birleştirilmiş faturalandırma işlevini kullanarak, yönetilen tüm hesaplarınız için tek ve basit bir aylık fatura çıkarabilirsiniz.
  • Bağlı hesaplarınızı verimli şekilde izlemek için özel uyarılar kullanma
  • Google Ads hesaplarını yönetici hesabınızda oluşturabilir ve birbirine bağlayabilirsiniz.


Admob Hatası Alıyorsanız Aşağıda Çözümü
                                          

Yönetici hesabını kimler kullanmalıdır?

Yönetici hesabı, birden fazla Google Ads hesabı olan büyük reklamverenler için iyi bir seçenek olabilir. Ayrıca, ajanslar ve birden çok müşteri hesabı veya çok sayıda kampanya yöneten diğer çevrimiçi pazarlama uzmanları gibi üçüncü taraflar için de faydalı olabilir.
En fazla 20 Google Ads hesabının (yönetici hesapları dahil) tek bir e-posta adresiyle ilişkilendirilebileceğiniunutmayın. Ancak 20'den fazla hesap yönetiyorsanız veya performansı ya da hesaplar genelinde dönüşümleri tek konumdan izlemek istiyorsanız yönetici hesabı sizin için en iyi seçenek olabilir. 

İşleyiş şekli

Yönetici hesabı, Google Ads hesabınızın bir "üst sürümü" değil, oluşturduğunuz yepyeni bir Google Ads hesabıdır. Yönetici hesabını birkaç bireysel Google Ads hesabının bağlı olduğu bir çatı hesap olarak düşünebilirsiniz. Yeni ve mevcut Google Ads hesaplarının yanı sıra, diğer yönetici hesaplarını da bağlayabilirsiniz.
Daha sonra, bu yönetilen hesaplar için reklam performansını izleyebilir, kampanyaları güncelleyebilir ve diğer hesap görevlerini yönetebilirsiniz. Ayrıca, yönetici hesabınıza bir yönetilen hesabın yönetici hesabı sahipliği de verilebilir. Bu, yönetilen hesap için kullanıcı erişimini yönetmenize olanak tanır.
Ancak, yönetici hesabıyla, yönetilen hesabın oturum açma bilgileri gibi özel bilgilerini değiştiremeyeceğinizi unutmayın.

Bireysel hesap sahibi deneyimi

Hesaplar bir yönetici hesabına bağlandıktan sonra, bu yönetilen hesapların bireysel kullanıcıları oturum açabilir ve hesaplarını her zamanki gibi kullanabilir. Yönetilen hesapların kullanıcıları, bağlı oldukları yönetici hesaplarına veya aynı yönetici hesabına bağlı diğer hesaplara erişemez. Ancak bu hesaplara yönetim erişimi olan kullanıcılar, hesaplarının yönetici hesabıyla olan bağlantısını keserek, yönetici hesabı ile olan ilişkiyi istediği zaman feshedebilir.

Diğer kullanıcıları yönetici hesabına davet etme

Yönetici hesabınızı oluşturduktan sonra, diğer kullanıcıları yönetici hesabınıza davet edebilir ve onlara farklı erişim düzeyleri verebilirsiniz. Kullanıcıları yönetici hesabınıza davet etme hakkında daha fazla bilgi edinin.
Kaynak : https://support.google.com/google-ads/answer/6139186?hl=tr

Peki bunca işlemi yaptık kullanıcı silme nasıl olur derseniz işte bu nokta sizlere derman olacaktır ben zor buldum sizler için paylaşıyorum Admobu şu anda kullanamazsınız hatasını alıyorsanız mutlaka deneyin.

Araçlar > Kurulum Sekmesi > Hesaba Erişim > İşlemler Bölümünde Erişimi Kaldır Dediğiniz Zaman Hesap Otomatik Olarak Silinecektir... Saygılarımla;

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Bu iptal etme olayını görünce çok sevinmiştim çünkü hesabımı iptal etmek istiyordum fakat mümkün değil diye düşünüyordum aynı zamanda bu alandan iptal ederseniz on ödemeli bakiyeniz varsa kartınıza iade ediliyor fakat biraz uzun sürebilir iade islemi

    YanıtlaSil