Android için En İyi 16 Reklam Engelleyici Uygulama 2019

     

          Android için En İyi 16 Reklam Engelleyici Uygulama 2019


AdAway:

En çok incelenen uygulamalardan biri AdAway'dir. Şu anda alabileceğiniz belki de en etkili ve güvenilir uygulama. Reklamları 127.0.0.1'e yönlendirmek için ana bilgisayar dosyalarından yararlanır; her türlü, yani pop-up'lar, oyun reklamları, afiş reklamlar, vb. engeller. İsterseniz, el ile kara liste veya beyaz liste oluşturabilirsiniz. Ancak, unutulmaması gereken en önemli nokta, AdAway'in tamamen ücretsiz olarak indirilebilen açık kaynaklı bir uygulama olmasına rağmen, yalnızca root yetkisine sahip telefonlarda çalışması. Bize sorarsanız, reklamları engellemek sizin için büyük bir önceliğe sahipse, bu uygulama için telefonunuzu root yaptığınıza değecektir.Benim favorim AdAway gerçekten memnun kalacaksınız.

AdClear by Seven:

AdClear sizin için rootsuz ve ücretsiz olarak erişilebilir bir uygulamadır. Sadece birkaç web sitesinde rastladığınız şifreli veya müdahaleci reklamları kapatmaz, aynı zamanda YouTube'daki reklamları da engeller. Önyükleme için, bu uygulama, sayfa yükleme sürelerini artırırken, pil ve bant genişliği tasarrufunda çok yardımcı olan Güvenlik Duvarı ve Doze özelliklerine sahiptir. AdClear kullanırken herhangi bir kötü amaçlı reklamın cihazınıza girmeyeceğinden emin olabilirsiniz. Size AdAway'in kontrol düzeyini vermese de, kesinlikle işini inanılmaz derecede iyi yapar.

Adguard:

Adguard hem rootlu hem de rootsuz Android telefon kullanıcıları tarafından indirilebilir. Google Play Store'dan ücretsiz olarak indirebileceğiniz açık kaynaklı bir uygulamadır. Adclear'a benzer şekilde, bu uygulama da VPN tabanlı olup, web'deki reklamları engellemekten başka, oyunlar da dahil olmak üzere diğer uygulamalardan da kaçınabilirsiniz.
Adguard son derece özelleştirilebilir ve reklam engelleme için filtrelemeyle ilgili 20 farklı kural listesinden seçim yapmanızı sağlar. Şüphesiz, Android telefon için en iyi reklam engelleyici uygulamalarından biridir. Bunu söyledikten sonra, tek sınırlama, Yandex ve Samsung Internet dışındaki diğer tarayıcılarda çalışmadığıdır.
Fiyat: Ücretsiz

Adblock Browser/Plus:

Muhtemelen, Android'deki en popüler ve etkili reklam engelleyici uygulamalarından biri olan Adblock Tarayıcısı, ücretsiz olarak Google Playstore'da resmi olarak kullanılabilen açık kaynaklı bir uygulamadır. Kuzeni, Adblock Plus, aynı geliştirici tarafından yayınlanmış olsa da, birkaç önemli fark var. Adblock tarayıcısı, telefonunuzu tararken yalnızca reklamları saklamak istiyorsanız çok iyi çalışır. Ancak, pop-up'ları, banner reklamları da dahil olmak üzere, sistem genelinde reklam engelleme gibi daha fazla özellik istiyorsanız, cihazınızı herhangi bir zararlı virüsden korurken, Adblock Plus'ı edinmek isteyebilirsiniz. Bahsedilen, sadece Samsung Internet 4.0 veya daha üstünü çalıştıran Samsung kullanıcıları için uygundur. Bu uygulamaların her ikisinin de rootlu olmayan telefonların yanı sıra köklü (daha fazla özellik ve özelleştirme) üzerinde çalıştığını unutmayın.
Fiyat: Ücretsiz
Fiyat: Ücretsiz

DNS66:

Teknoloji konusunda bilgili biriyseniz, reklamları ve ana makine adlarını engellemek için VPN tabanlı reklam engelleyicilerinin DNS seviyesine inen en iyi tür olduğunu biliyor olabilirsiniz. Temel olarak, bu tür uygulamalar, tüm sunucu trafiğini alan yerel bir VPN arabirimi oluşturmak için DNS kullanır.
Böylece, yalnızca tarayıcılarınızda değil, tüm mobil sistemde de reklamları engeller. Bu uygulamalar çok daha gelişmiş ve telefonunuzun genel performansını ve pil ömrünü geliştiriyor. DNS66 belki de bu kategorideki en iyi uygulama. Bu uygulamayı yüklemek için rootlu bir cihaza ihtiyacınız yok. Sadece olumsuz (veya tersi, buna nasıl baktığınıza bağlı olarak), gelişmiş özellikleri nedeniyle kullanımı biraz zor görünebilir.

Blokada:

Blokada, minimum pil ve veri kullanımı sağlarken üstün hız, stabilite sunan Android için güçlü bir reklam engelleyicidir. Bu listede belirtilen uygulamaların çoğunda olduğu gibi, Blokada da ücretsiz ve kolay kullanımlı kaynak hizmetidir. Kişisel bilgilerinizi güvende tutar ve engellenmesini veya engellemesini kaldırmak istediğiniz siteleri filtrelemenize izin verir. Ancak, Blokada'nın Google Playstore'da mevcut olmadığını unutmayın.

Free Adblock Browser:

Adından da anlaşılacağı gibi, Free Adblock Browser aslında bir Android tarayıcısıdır. Bu, kullanıcıların aradıkları içeriği daha fazla odaklayarak bir web deneyiminin keyfini çıkarmasına izin verir. Tarama için pop-up'lar, otomatik oynatılan ticari videolar ve banner reklamlarla uğraşmamak için kullanabilirsiniz.
Blokada'ya benzer şekilde, bu hizmet sizi veri veya tüketici davranışlarını izleyen ve ayıklayan çevrimiçi izleyicilerden korur. Ek olarak, aynı zamanda çok verimli ve veriyi gerekenden daha fazla tüketmiyor. En iyi kısım? Playstore'da resmi olarak mevcuttur. Eğer çok fazla sorun yaşamadan tarayıcınızın reklamları engelleyen basit bir uygulama istiyorsanız, bu uygulamayı kullanabilirsiniz.
Fiyat: Ücretsiz

Adblock Fast:

Adblock Fast, burada listelenen diğer reklam engelleyicilere çok benzer. Ücretsiz, Playstore'dan indirilebilir ve Android cihazınızı rootlamanıza gerek yoktur. Bununla birlikte, bu hizmetin en benzersiz özelliği, diğer uygulamalardan farklı olarak, "kabul edilebilir reklamlar" ı bile engellemektir, böylece en doğru anlamıyla reklamsız bir web deneyimi garanti edilir. Bunun dışında, en az olası disk alanı, CPU kullanımı ve hafıza alanı. Adblock Fast sadece Samsung Internet tarayıcısına (4.0+) sahip cihazlarda erişilebilir, bu yüzden uygulamayı yüklemden önce kontrol edin.
Fiyat: Ücretsiz

TrustGo Ad Detector:

TrustGo Ad Detector, burada belirtilen tüm diğer reklam engelleyici uygulamalarıyla karşılaştırıldığında biraz farklı bir modelle çalışır. Reklamları engellemesine rağmen, en önemli işlevi mobil uygulama kullanırken en üst düzeyde güvenlik sağlamaktadır. Basit bir ifadeyle, telefonunuzdaki tüm uygulamaları inceler ve gizliliğiniz için tehdit oluşturan reklamlar içerenleri tespit eder. Bu çok kullanışlıdır, çünkü kişisel bilgileri izleyen ve çalıştıran çok sayıda mobil reklam ağı vardır.
Bu uygulamanın Play Store'da mevcut olmadığını ve aşağıda verilen bağlantıyı kullanarak bir 3. şahıs APK dosyasıyla yüklenmesi gerektiğini unutmayın.

AppBrain Ad Detector:

Adından da anlaşılacağı gibi, AppBrain Ad Detector, inanılmaz derecede akıllı dahili bir teknoloji ile de olsa, TrustGo'ya oldukça benzeyen bir uygulamadır.
Bu uygulama, rahatsızlık nedeni olabilen mobil uygulamaların 70'in üzerinde yönünü belirleyebiliyor. Bunlar, push bildirimlerini, “masaüstü simge spam reklamları” ve kişisel bilgilerinizi çalan veya paylaşan uygulamaları içerir. Bu özellikler, hangi yazılımların herhangi bir hesap veya mesaj yoluyla verilerinize erişebileceğini anlamanıza yardımcı olur; böylece onları kaldırabilirsiniz. AppBrain ile, uygulamalarda hangi mobil reklam ağlarının yerleştiğini de öğrenebilirsiniz (yalnızca referans olarak). Bunun haricinde, tüm pop-up'ları ve reklamları engeller.
Fiyat: Ücretsiz

Block This:

Android için bir başka özgür ve açık kaynak kodlu DNS tabanlı reklam engelleyici olan Block This, diğer uygulamalar kadar popüler olmasa bile bir sözü hak ediyor. Rootlu olmayan telefonlarda çalışır. Ancak, Play Store'da aramayı denemeyin, artık bulamazsınız.
Artık resmi web sitelerinden ayrı olarak indirilebiliyor. Bununla birlikte, Block This, gelişmiş güvenlik, azaltılmış veri kullanımı, kötü amaçlı yazılımdan koruma, daha hızlı tarama hızları ve daha az mobil veri trafiği gibi çok yönlü özelliklere sahiptir. Ayrıca, pop-up'lar, çerezler dahil olmak üzere her türlü reklamdan sizi kurtarır. Bu uygulamanın ek bir özelliği, internet sağlayıcınız tarafından dikte edilen sansürün önüne geçmenizi ve böylece tüm sitelere erişebilmenizi sağlar.

NetGuard:

NetGuard, hem rootlu hem de rootsuz Android cihazlarını destekleyen mükemmel bir reklam engelleyicidir.
Google Play Store'da kolayca bulunmasa da, indirme bağlantımızı kullanarak çevrimiçi olarak kolayca edinebilirsiniz. Bu yazılım kendisini ultra özelleştirilebilir olarak ayırıyor. İnternet bağlantınıza erişmeyi reddetmek istediğiniz listeye web sitelerini ve uygulamaları el ile ekleyebilirsiniz.

CM Browser:

CM Browser, Play Store'da ücretsiz olarak kullanılabilen basit ancak etkili bir reklam engelleyicidir. Gezinirken pop-up'ları ve diğer reklamları engellemeye yardımcı olur. Böylece internette gezinmenin veya herhangi bir kesinti olmadan içeriğin indirilmesinin keyfini çıkarmanıza yardımcı olur. Birçok reklam engelleyicide olduğu gibi, CM tarayıcısı da artan web güvenliği ve kimliğin korunmasını sağlar. Bu uygulama hakkında benzersiz olan, indirilebilen videoları otomatik olarak algılayabilmesi ve aynı dosya için bir indirme bağlantısı sağlamasıdır. Ayrıca, tüm göz atma geçmişiniz uygulamadan çıktıktan hemen sonra silinecek.
Fiyat: Ücretsiz

Brave Browser Fast AD Blocker:

Brave Browser, kimliğinizi ve kişisel verilerinizi ağ izleyicilerinizden gizleyen ücretsiz, hepsi bir arada bir reklam engelleyicidir. Açıkçası, pil tasarrufu yapmaya, çerezleri engellemeye, cihazın tüm hızını ve performansını artırmaya odaklanırken reklamlardan kurtulmanıza yardımcı olur. Gerçekte bunun bir tarayıcı olduğunu ve telefonunuzdaki diğer uygulamalardan aldığınız reklamları veya push bildirimlerini engellemediğini unutmayın.
Fiyat: Ücretsiz

Cynergy Adskip for YouTube:

Adından da anlaşılacağı gibi, Cynergy Adskip otomatik olarak reklamı atlar ve videoyu oynatmaya başlar. Bu ücretsizdir ve cihazınızı rootlamanıza gerek yoktur. Fonksiyonu çok basit gelebilir; ancak, özellikle YouTube videolarını günlük olarak izlemeyi sevenler için kullanışlı oluyor.

YuBrowser with Ad Filtration:

Telefonunuzda yavaş gezinme hızlarından bıkmışsanız YuBrowser'i kontrol etmeyi düşünebilirsiniz. Bu uygulama özellikle Qualcomm Snapdragon işlemcisi üzerinde çalışan telefonları kullanan kişiler içindir. Servis, Google Chrome'a ​​kıyasla, tarama hızlarını bazı durumlarda %40'a kadar artırdığını iddia ediyor! Adının yanında belirtildiği gibi, ayrıca, gizlilik ihlalinden korunurken reklamları da filtreler. YuBrowser, güç tasarrufu modu, gece modu, web arıtıcı, web defender ve web sayfası çevirisi gibi geniş bir özellik listesine sahiptir.
Fiyat: Ücretsiz
Sonuç:
Reklam engelleyiciler, telefonun pilini, verilerini ve alanlarını tüketme eğiliminde olan anlamsız ve sıradan reklamları devre dışı bırakarak mobil deneyiminizi gerçekten artırabilecek inanılmaz kullanışlı araçlardır. Ayrıca kişisel bilgilerinizin kişisel kalmasını sağlarlar. Yukarıda listelenen reklam engelleyici uygulamaların çoğu, rootlu Android telefonlarda çalışır. Ancak, sadece rootlu cihazlarla uyumlu birkaç tane vardır, bunları geçebilir veya cihazınızı rootlamayı deneyebilirsiniz. En son teknoloji güncellemelerini almak için blogumuzu ziyaret etmeye devam edin.


Yorum Gönder

0 Yorumlar