PUBG Mobile Kutu Hilesi

PUBG Mobile kutu hilesisayesinde artık oyundan daha fazla keyif alabilirsiniz. Bazı oyunlarda kutu açmak oyuncuların fazlasıyla hoşuna gider. Hatta sırf o kapalı kutuların içinden ne çıkacak merakı ile binlerce lira para harcarlar. PUBG Mobile‘da yer alan kutulardan da silah kozmetikleri ve kıyafetler çıkıyor. Bu kutulardan çıkanları oyun içinde kullanmanıza da imkân sağlanıyor. Her geçen sürümde yeni kutular ve yeni kozmetikler ortaya çıkıyor. Bu sayede oyun içeriği de daha zengin bir hal alıyor.
PUBG Mobile kutu hilesi indirerek sınırsız şekilde kutu açabilirsiniz. Bu sayede istediğiniz bütün özelleştirmelere de sahip olabilirsiniz. Oyun içerisinde biriktirdiğiniz kuponlar sayesinde de yeni kutular açabilirsiniz. PUBG Mobile kutu hilesikullandığınız zaman aynı ödüllerden defalarca alma şansınız var. Bu çıkan kozmetikleri ve kıyafetlerin fazlasını parçalayarak gümüş para mağazasından farklı ürünler alabilirsiniz. Bu sayede hiç para harcamadan envanterinizi dolu bir hale getirebilirsiniz. PUBG Mobile hileleri indirerek rakiplerinizden hep bir adım daha önde ve hep daha gösterişli bir karaktere sahip olabilirsiniz. Fakat unutmadan hatırlatmakta fayda var. Bu işlemleri yaparken çok dikkatli olmanız gerekmektedir. Bu konuda önerebileceğimiz yol ise yeni bir hesap açarak PUBG Mobile hilelerini oradan deneyebilirsiniz. Bir süre hesabı kontrol ederek beklemelisiniz. Yeni bir güncelleme gelmeden PUBG Mobile kutu hilesini ana hesabınızda kullanabilirsiniz. Fakat yeni bir güncelleme geldiğinde eski hileleri kullanmaktan kaçının.
Her güncellemede eski hatalar genel olarak gideriliyor. Bu yüzden eski hilelerinde sebep olduğu açıklar kapatılarak otomatik uzaklaştırma şartları arasına alınıyor. Eğer sistemin güvenlik duvarına takılırsanız otomatik olarak sunuculardan uzaklaştırırsınız. Ardından ne kadar itiraz için mailde atsanız muhtemelen hiçbir karşılık alamayacaksınız.PUBG Mobile kutu hilesisayesinde envanterinizi daha zengin bir hale getirme imkânınız olacaktır. Bazı öğeler oyuna sınırlı bir süre için konulabiliyor. Daha sonrasında bu ürünlere hiçbir oyuncu erişemiyor ve ürünler yalnızca çok az oyuncuda bulunuyor. Sizde bu sınırlı stoklardan PUBG Mobile kutu hilesisayesinde yararlanabilirsiniz. Bu sayede envanterinizde bütün silah kozmetiklerine sahip olabilirsiniz ve oyun içerisinde bu özelleştirmeleri kullanabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar