iPhone Şifre Kırıcı (icloud kırıcı) Kesin Çözüm

Yeni iPhone şifre kırıcı sayesinde iPhone’daki verilere erişmek için telefonun kendisine bile ihtiyaç yok! Peki nedir bu işin sırrı? 



ElcomSoft Co. Ltd. Apple iOS cihazlarda depolanana verilerin Apple iCloud üzerindeki kopyalarını ele geçirmenin bir yolunu keşfettiğini açıkladı. İsmen iPhone’un şifresini kıran ama aslında zahmetsizce verileri indiren bu aracın amacı ve çalışma şekli son derece ilgi çekici…

 Dilerseniz Videomuzda Nasıl Yapıldığını İzleyip Görelim Arkadaşlar
                                       Program Linki Videonun Açıklama Kısmında Verilmiştir Yasal Olarak Kullanmaya Özen Gösterelim..
Elcomsoft Phone Password Breaker isimli şifre kırma yazılımını güncellediğini duyuran ElcomSoft,uzun süren saldırılar olmadan ve hatta iPhone’a fiziksel bağlantı olmadan verileri çekebiliyor. Aslında yazılım sadece Apple iOS’da çalışmıyor, BlackBerry cihazlar için de oluşturulan şifre korumalı backup dosyalarını iCloud’dan alıyor. Zira Apple’ın uzak depolama birimlerinde bu veriler şifrelenmemiş olarak saklanıyor. Bu sayede direkt olarak bilgisayara indirilebiliyor. Aynı Apple ID ile birden fazla cihaz kaydı yapıldıysa tek bir orijinal Apple ID ve şifre kullanılarak aynı ID’ye sahip bütün bilgiler elde edilebiliyor.
Elbette bu şifre kırma ürünü her isteyene sunulmuyor, sadece resmi kurumlara sunuluyor. Polis ve istihbarat kuruluşları kanıt toplamak için benzer araçların gerektirdiğini aksine fiziksel olarak telefon olmasa bile telefonun bütün verisini bu araç sayesinde elde ederek kanıt toplayabiliyor. Bir cinayetten sonra suç ile ilgili kanıt toplanabileceği gibi şüpheli bir şahısın bütün kişisel bilgileri de elden geçirilebiliyor. Bütün bu bilgiler zaten ElcomSoft firmasının resmi açıklamalarından derlenmiştir.
Neyse ki artık program artık halka açık azda olsa ücretsiz olarak sunmuştur bu servisi sadece icloudu unutulmuş açık cihazlarda yedeklemeyi geri çekerek kullanabilirsiniz kapalı cihazlarda  denemeyin hello modunda kabul etmiyor cihaz
İlginizi çekebilir: İphone'ye Dair

Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Açıkcası bu türk uygulamarın trol olduğunu düşünmekteyim Apple böyle bir hata yapmayacaktır. Olsa bile bir güncelleme sunar ve hemen bu açığı kapatır. Developer den yüzlerce bilgi gitmekte çünkü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tarafımca denenmiştir kesin sonuç elde edilmiş

      Sil