Her Bütçeye Uygun Kulak Üstü Kulaklık Önerisi

Müzik dinlemek, oyun oynamak ve hatta gelen çağrılarınıza yanıt vermek için kullanabileceğiniz kulak üstü kulaklıklar, günümüzde artık olmazsa olmaz aksesuarlar arasında yer alıyor. Ergonomik tasarımları ve katlanabilir yapıları sayesinde her yere taşınabilen kulaklıklar, her bütçeye uygun onlarca modele sahip. Sizin için Türkiye pazarında rahatlıkla bulabileceğiniz, bütçe dostu en başarılı 10 kulak üstü kulaklık önerisini hazırladık.

Şimdi, fiyat/performans açısından değerlendirdiğimiz, her bütçeye uygun en iyi kulaklıklara gelin birlikte göz atalım.

1. Snopy Rampage Sn-R9

Oyunculara özel ürünleriyle dikkat çeken Snopy, bu kez de oyuncu kulaklığıyla karşımızda. Gürültü önleme, dahili mikrofon ve ergonomik yapısıyla uzun saatler bilgisayar başından kalkmadan oyun oynama kalitesini artıran Snopy Rampage Sn-R9, siyah üzerine kırmızı tasarımıyla oldukça şık bir yapıya sahip. Kulaklık, sunduğu ses kalitesi ve sesli görüşme özellikleri dışında, başarılı tasarımı sayesinde oyun bilgisayarlarıyla da uyumlu bir görüntü sunuyor. Ürünü satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.
2. Polosmart FS04
Tasarımıyla dikkat çeken bir başka ürün olan Polosmart FS04; açık mavi, kırmızı, pembe ve gri renklerdeki alternatifleriyle göz dolduruyor. Ürünün en önemli özelliklerinden biri kopmayı önleyen, şıklığı ve sağlamlığı ön plana çıkaran özel dokuma kumaş kablosu. Ses önleyici yastıkları sayesinde, dış ortamdan gelebilecek sesler tamamen engelleniyor. Bu sayede kulaklık, yüksek ve temiz ses kalitesi sunuyor. Kulaklığın kumandalı yapısı, tek tıklamayla müzik dinleme imkanı sunarken, beraberinde gelen mikrofonla kullanıldığında, çağrı kabul etme ve sonlandırma işlemleri gerçekleştirilebiliyor. Ürünü satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

3. Fold J03

Hem şık hem de renkli bir görünüme sahip kulaklık isteyenlerin tercih edebileceği Fold J03, bass ve tizleri rahatlıkla duyabilmenize imkan tanıyor. Kulaklığın en önemli özelliklerinden biri de gürültüsüz müzik dinleme keyfi sunuyor olması. CVC 6.0 gürültü azaltma özelliği sayesinde kulaklık, sadece müzik dinlemek için değil, aynı zamanda bilgisayar oyuncuları için de oldukça iyi bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Katlanabilir yapısı sayesinde kulaklık, özellikle gün içerisinde sürekli seyahat edenler ve dizüstü bilgisayar kullanıcılarının yanından ayırmayacağı bir aksesuar olma özelliği taşıyor. Ergonomik yapısıyla dikkat çeken kulaklık; siyah, beyaz, yeşil, pembe, kırmızı ve lacivert renk seçeneklerine sahip.

4. Snopy SN-909

Özellikle genç yaştaki oyuncuların rahatlıkla kullanabileceği bir kulaklık arıyorsanız, Snopy SN-909 tam aradığınız ürün diyebiliriz. Katlanabilir ince yapısı sayesinde ürünü taşımak oldukça kolay. Kulağa tam oturan ve sağlam yapısıyla dikkat çeken kulaklık, uzun saatler bilgisayar başından kalkamayan oyuncular için oldukça ideal. Kulaklık, beraberinde gelen mikrofon sayesinde online oyun deneyimini de artırıyor. Yetişkinler için biraz ufak boyutlarda olan kulaklık, sıkı oyuncuların vazgeçilmezleri arasına girebilir.

5. Avec Av-K8354

Multimedya ürünleriyle Türkiye pazarına hızlı giriş yapan Avec, bu kez karşımıza bu şık ve ergonomik kulak üstü kulaklık modeliyle çıkıyor. Kulaklık, piyasadaki rakiplerine oranla biraz daha kısa bir kabloya sahip olmasına rağmen, müzik dinlemek için kullanılabilecek oldukça başarılı bir ürün. Kafaya tam oturan, yumuşak yapısı sayesinde saatlerce müzik dinleme imkanı sunan kulaklık, kırmızı ve lacivert renk seçenekleriyle kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

6. Somk HD

Piyasada 50 TL’nin altında satılan kulak üstü kulaklıklar arasındaki yerini alan Somk, uygun fiyatına rağmen oldukça başarılı bir ürün. Kulaklık, sert malzemeden üretilmiş ancak gerek kafayı saran yuvarlak yapısı gerekse de kulağı örten yumuşak dokusu sayesinde rahat bir kullanım sunuyor. Ses kalitesi de fiyatına göre gayet başarılı olan kulaklığı, herhangi bir problem yaşamadan uzun süre kullanmak mümkün. Bas ve tiz seslerde başarılı sonuçlar çıkaran Somk, high definition özelliği sayesinde kaliteli müzik keyfi sunuyor.

7. Piranha 2101

Piyasada yine multimedya ürünleri adından sıkça söz ettiren markalardan biri de kuşkusuz Piranha. Piranha 2101, dahili mikrofonu sayesinde cep telefonu ve bilgisayarlarla uyumlu bir model olma özelliği taşıyor. Bu sayede kulaklığı, sadece online oyun oynamak için değil, aynı zamanda sesli arama yapmak için de kullanmak mümkün. Piranha 2101, yüksek konfor sağlayan ayarlanabilir süngerli yüzeyi sayesinde rahat kullanılır ve kolayca katlanarak taşınabilir bir yapıda. Kafayı ve kulakları sıkmayan, rahat ve hızlı ayarlanabilir tasarımıyla saatlerce bilgisayar başından kalkmayan online oyuncular için başarılı bir alternatif.

8. Concord C-908

Listemizde şıklığı ve ergonomik yapısıyla dikkat çeken mikrofonlu kulaklıklar arasında yerini alan Concord C-908, oyun oynarken ya da müzik dinlerken gelen çağrıları da hızlıca yanıtlamanıza imkan tanıyor. Yumuşak dokusu sayesinde rahat bir kullanım sunan kulaklık, 1,5 metrelik uzun kablosu sayesinde geniş hareket alanı da sunuyor. Farklı tasarımıyla dikkat çeken kulaklık, gürültü önleme özelliğiyle dışarıdaki sesten etkilenmenin de önüne geçiyor.

9. Trust Urbanrevolt 20079 Fyber

Multimedya ürünleriyle Türkiye pazarında önemli bir yere sahip bir başka marka olan Trust’ın rahat kulaklık yastıkları ve kompakt katlanabilir yapısıyla ön planda tuttuğu Urbanrevolt 20079 Fyber, yüksek ses kalitesi ve telefon görüşmeleri için dışarıdan gelen sesleri de önleyebilme özelliği sunuyor. Çıkartılabilir kablosu sayesinde rahat kullanım imkanı sağlayan ürün, uzaktan kumanda Android ve iOS cihazlarla da uyumlu. Ürünün en zayıf özelliği, 1,2 metre uzunluğundaki kablosu. Bu anlamda kablo için rakiplerine oranla biraz daha kısa denilebilir.

10. Goldmaster Hp-296

Goldmaster’ın kaliteli multimedya ürünleri arasında yer alan Hp-296 kulak üstü kulaklık, ilk bakışta şık ve modern tasarımıyla dikkatleri üzerine çekse de 96db ses yüksekliği, katlanabilir yapısı ve ayrılabilir kablo yapısıyla uygun fiyatına rağmen üst segment bir ürün olma özelliğini koruyor. Kırmızı ve siyah renk seçenekleriyle kullanıcılarla buluşan kulaklık, bas ve tiz seslerde yüksek hassasiyete sahip müzik severler için oldukça ideal. Kulağı tamamen saran ergonomik tasarımı sayesinde, hiç rahatsız olmadan saatlerce müzik dinlemek mümkün.

Yorum Gönder

0 Yorumlar