LG Serisi Format Atma

Lg L7 telefonunuzu formatlamaya başlamadan önce eğer yedek alabiliyorsanız lütfen bilgilerinizi yedekleyin ve batarya şarj seviyesinin %25‘nin üzerinde olmasını sağlayın. İsterseniz SIM ve hafıza kartınızı çıkarabilirsiniz.
LG P705 Optimus L7 akıllı telefonlarına format atabilmek için 2 farklı yol bulunur. Bunlardan ilki menü üzerinden fabrika ayar sıfırlaması diğeri ise donanımdan format. Kullanılabilecek ilk yöntem için menüye erişebiliyor olmanız gerekir; Ayarlar> Yedekle ve sıfırla> Fabrika verilerine sıfırla> Telefonu sıfırla> Her şeyi sil yörüngesini izleyin ve onay verin.
Diğer yol ise desen kilidinin unutulması-bloke edilmesi gibi telefonun menüye erişime izin vermediği durumlar için kullanılan donanımdan format yani telefona fiziksel tuşlarıyla format atma yöntemi.





  • Telefonu kapatın ve ses kısma tuşu ile açma-kapama(kilit) tuşlarına beraber basarak telefonu açın.
  • Aşağıda dokunmatik menü tuşlarının ışığı yanınca diğer tuşları bırakmadan sağdaki menü tuşuna da basın ve iki saniye basılı tutun. LG logosu çıkınca bütün tuşları bırakın.
  • Biraz sonra Android logosu çıkacak ve telefon formatlanmaya başlayacak.
  • Bu esnada lütfen telefonunuzu kapatmaya çalışmayın ve bataryasını çıkarmayın!Formatlama-sıfırlama işlemi bittikten sonra telefon kendini yeniden başlatacaktır. İşlem tamam! Artık kurulumu yaparak LG Optimus L7’yi tekrar kişiselleştirmeye, kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar