Turkcell Bedava internet Paketi 2019 – 2018

Turkcell Bedava internet Paketi 2019 – 2018 

Turkcell 5 GB internet Paketi Nasıl Yapılır?

Turkcell abonelerine müjde Bedava internet kazanma yollarını açıklıyoruz.

Turkcell Enflasyonla Mücadele Kampanyası 2019

Türkiye‘de büyük bir kampanya şeklinde Farklı alanlarda dev şirketlerin ENFLASYON ile MÜCADELE kapsamında düzenledikleri kampanyalar arasına TURKCELL’de dahil oldu. Türkiyenin en iyi operatörlerinden olan TURKCELL ENFLASYONLA Mücadele kapsamında BİP uygulaması üzerinden bedava internet veriyor.

TURKCELL İNTERNETİNİ İKİYE KATLA – ENFLASYONLA MÜCADELE

Kampanyaya katılmak için akıllı mobil cihazınıza BİP uygulamasını indirin. İkinci adım olarak Bip uygulamasına giriş yapın ve ENFLASYONLA MÜCADELE kanalına gidin. Tarifenizdeki internet anında İKİ KAT olsun. Eğer kullandığınız tarife kapsamında 3 GB internet tanımlı ise Bip ı-uygulamasındaki Enflasyonla Mücadele Kampanyası sayesinde anında BEDAVA 6 GB İNTERNET PAKETİNE sahip olun. Bu Bana yetmez ben daha çok internet istiyorum diyorsanız yazımızı okumaya devam edin ve HEDİYE İNTERNET BUTONLARI ile bedava internet paketi kazanın.

Paycell Aylık 3 GB internet Paketi Hediye – Turkcell Bedava internet 2019

3 GB Bedava internet Paketi

Paycell ile Turkcell’liler 3 GB Hediye internet kazanıyor. Turkcell Abonesi iseniz size önerimiz hemen Paycell kartına sahip olun. Paycell kart ile hem istediğiniz gibi alışveriş yapın hemde kartı kullanmasanızda Hediye internet paketi kazanın. Şimdi Paycell Kartına yükleme yap ve anında 1 GB internet Paketi kazan. Bu işlemi 3 kere yaparak BEDAVA 3 GB internet Paketi Kazanabilirsin.

Turkcell Salla Kazan Kampanyası 

Turkcell Bedava internet – Salla Kazan 2019

Bedava 10 GB İnternet Paketi 2019

Turkcell’liler salladıkça kazanıyor. Bedava internet kazanmanın en kolay ve eğlenceli yollarından biri son zamanlarda Salla Kazan. Turkcell Salla Kazan 2019 Kampanyası ile hediye internet kazanmak çok kolay. Şimdi hemen HESABIMuygulamasınna giriş yapıyoruz. Salla Kazan bölümüne gidin ve telefonunuzu sallayın 10 GB internet paketine sahip olun.

Turkcell 5 GB Bedava İnternet Paketi 2019

Turkcell’liler salladıkça kazanıyor. Bedava internet kazanmanın en kolay ve eğlenceli yollarından biri son zamanlarda Salla KazanTurkcell Salla Kazan 2019 Kampanyası ile hediye internet kazanmak çok kolay. Şimdi hemen HESABIMuygulamasınna giriş yapıyoruz. Salla Kazan bölümüne gidin ve telefonunuzu sallayın 5 GB internet paketine sahip olun.

Bedava 24 GB İnternet Paketi 2019 Turkcell 

Belirtilen Faturalı Paketlerden birini seçerek geçiş yaptığınız takdirde 12 ay boyunca her ay BEDAVA 2 GB İNTERNET PAKETİ hattınıza tanımlanacaktır. Toplamda 12 ay boyunca 24 GB Hediye İnternet Paketi ücretsiz olarak hattınıza tanımlanır. Bu kampanyadan yeni hat alan, faturalıya geçiş yapan veya numara taşıyanlar faydalanabilir.

Faturalı Genç 1 GB internet Paketi Hediye 2019

Gençlere ve gece kuşu olanlara müjde. Gece 22.00 – 06.00 saatleri arasında geçerli olan GNC Eko Paketi ve GNC Eko yıllık abonelik yapan müşteriler için geçerlidir.
Bedava 1 GB interneti anında cebine yükle.

Genç Bedava 1 GB internet Turkcell 2019

26 yaş altı olan müşteriler 3 TL ve üzeri yükleme yaparak 1 ay geçerli Hediye 1 GB İnternet Paketi kazanıyor. Katılmak için BİP uygulaması üzerinden sol menüden keşfet kısmına gidin. GNÇ kanalına girin ve “GNÇ1GB” yazın. 1 GB Hediye internet Paketi cebine yüklensin.

Goller Cepte Bedava internet Turkcell 2019

Goller cepte uygulamasını yükleyen Turkcell müşterilerine 500 MB internet paketi verilecektir. Google Play ve App Store üzerinden mobil cihazınıza uygulamayı yükleyebilisiniz.
Hediye internet Butonlarını Kullanara 5 GB internet Paketi Kazan. Sayfada çıkan sponsorlu Bedava internet butonları ile 5 GB internet Kazanma Şansını Kaçırma.
Turkcell bedava internet paketi kampanyası. Turkcell için en uygun ve bedava internet paketi kampanyaları
Turkcell bedava internet paketi nasıl yapılır

Turkcell Yılbaşı Kampanyası 2019 – Yeni Yıl 10 GB Hediye – 2019 Yılbaşı

bedava internet 2019 kampanyaları. hediye internet paketi 2019 yilbasi. Turkcell yeniyıl kampanyaları.
bedava internet 2019 kampanyaları
Turkcell‘den 10 GB Bedava internet Paketi Kazanmak için bu yazıyı mutlaka okuyun. Turkcell Yılbaşı Kampanyası ile 2019 yılı için iyi bir Başlangıç hazırlıyor. 2019 Yılında da Turkcell Aboneleri internetsiz kalmayacak. Sınırsız internet paketi kazanmak için bizi takipte kalın....



Yorum Gönder

0 Yorumlar